Reistassen

De reistassen van American Tourister vormen de ideale optie als je op zoek bent naar lichte bagage die flexibel en makkelijk hanteerbaar is. Reisje met de trein of de auto? Dan is deze reistas met wielen perfect voor jou. Ze past vlot in kleine ruimtes en maakt het leven heel wat aangenamer terwijl je van de ene onvergetelijke plek naar de andere reist. Bovendien zijn deze zachte en buigzame reistasmodellen ook thuis handig op te bergen, wanneer je alvast je volgende avontuur voorbereidt.

Reistassen: ruim & comfortabel

Reistassen zijn de perfecte oplossing voor diegenen die een ruime en handige optie willen om hun spullen mee te nemen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, waaronder canvas en nylon, waardoor ze lang mee gaan. Reistassen zijn er in verschillende maten, variërend van klein tot extra groot, en zijn geschikt voor verschillende doeleinden, waaronder sporttassen, weekendtassen en reistassen. Je kunt reistassen met wieltjes kopen of een schouderriem toevoegen om ze voor elke gelegenheid nog gemakkelijker te kunnen meenemen.

Reistas met wieltjes: Dé ultieme reisgenoot

Voor degenen die altijd onderweg zijn, zijn reistassen met wieltjes de perfecte reisgenoten. Ze zijn uitgerust met wielen, waardoor ze soepel rollen door de luchthavens, treinstations, enz. Ze zijn ruim, waardoor ze ideaal zijn voor lange reizen of reizen met veel bagage. Er zijn reistassen in verschillende maten, stijlen en kleuren, waardoor ze een stijlvolle en praktische optie zijn voor elke reiziger.

Shop je reistas bij American Tourister

Op zoek naar reistassen? Bij American Tourister kun je vanuit het comfort van je eigen huis door een uitgebreide selectie reistassen bladeren en kiezen uit verschillende materialen, maten en trendy stijlen. Shop nu en vind de perfecte reistas voor je volgende avontuur.

Waarvoor worden reistassen gebruikt?

Reistassen worden voor verschillende doeleinden gebruikt, waaronder sportactiviteiten, gymsessies, weekendjes weg en als handbagage voor op reis.

Wat is het verschil tussen een reistas en een gewone reiskoffer?

Reistassen zijn meestal zacht en gemaakt van flexibele materialen zoals canvas of nylon, terwijl koffers hard zijn en gemaakt van rigide materialen zoals polypropyleen, polycarbonaat, aluminium of ABS. Reistassen hebben ook vaak een meer casual en veelzijdig design, waardoor ze geschikt zijn voor uiteenlopende activiteiten.

Kunnen reistassen gebruikt worden als handbagage?

Ja, de meeste reistassen zijn geschikt als handbagage voor luchtvaartmaatschappijen. Het is echter belangrijk om de afmetingen en gewichtsbeperkingen van de luchtvaartmaatschappij te controleren voordat je op reis gaat.

Welke reistas afmetingen zijn ideaal voor een weekendtrip?

Een reistas met een inhoud van zo'n 40-50 liter is geschikt voor een weekendje weg. Het is belangrijk om rekening te houden met de lengte van de reis, de items die worden ingepakt en eventuele beperkingen van de luchtvaartmaatschappij.

Zijn reistassen kwalitatief en gaan ze lang mee?

Reistassen zijn ontworpen om kwalitatief te zijn en lang mee te gaan. De tassen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals ballistisch nylon of waterdicht polyester. De levensduur van een reistas is echter afhankelijk van het merk, de materialen en hoe goed er voor gezorgd is.